Podcast – Lekker in je vel

logo podcast Lekker in je vel - haptotherapie Linda Vermeulen

Podcast – Lekker in je vel

Sinds een aantal weken heb ik mijn eigen podcast serie: Lekker in je vel.

Met deze serie wil ik meer mensen kunnen helpen en laten kennis maken met haptotherapie. Ik bespreek telkens een thema dat vaak langs komt in mijn praktijk. Dat doe ik zelf, of ik ga er over in gesprek met collega-therapeuten.

In de eerste aflevering neem ik je kort mee in de wereld van de haptotherapie, en de verschillende thema’s waar je zoal last van kunt hebben als je niet ‘lekker in je vel’ zit. In de tweede aflevering ga ik in gesprek met collega Roos Bits. Roos is haptotherapeut in Deventer, en docent bij de vakopleiding Synergos. Met haar heb ik het over verbinden en terugtrekken.

En in de derde aflevering die ik vandaag online heb gezet, heb ik het over voelen. Soms komen mensen bij me in de praktijk omdat ze niet meer zo goed kunnen voelen. Ze zijn vooral in hun hoofd bezig. Of ze zijn meer gericht op wat hun omgeving wil of verwacht, en zijn verleerd om te voelen wat ze zelf willen en daar wat mee te doen. Hoe kan je weer verstand krijgen van voelen? Daar gaat deze aflevering over.

De podcast serie is terug te vinden op Spotify, Apple Podcast (iTunes) en Google Podcast, en andere podcast kanalen. Je kan ¬†zoeken op ‘Lekker in je vel’ of op ‘Linda Vermeulen’.

Luister je mee?

Mocht je zelf nog thema’s hebben waarvan je wilt dat ik ze bespreek, dan hoor ik dat ook graag! Laat het me maar weten door me een persoonlijk bericht te sturen op FB of Insta, of in de review van een podcast aflevering.

Hierbij de link naar de podcast serie op Spotify: